Click to Follow...

LoveJeanGallery

Thursday, January 31, 2013

Esok Orang WILAYAH Cuti!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAN SEJAHTERA

Pagi ni pegi keje macam seronok je..
Sebab esok Orang WIlayah cuti......
So siapa yang bekerja kat Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan tu, UNTUNGLAH cuti straight 3 hari...
Tu pun kalau Sabtu tu korang tak keje la... =D
Tapi yang duduk dalam Wilayah jajahan celcom ke mende, jangan pandai-pandai nak cuti sama ek....
Hehehheehhe..... =P
So apa plan korang weekend ni??
AJ, Insyaallah pegi ride kot Sabtu nanti..
Esok, rehat-rehat kat rumah je.... =D
Pada sesiapa yang bertunang ke, berkahwin ke weekend ni...
Selamat Berbahagia AJ ucapkan..... =D
AJ pun nak amik kesempatan ucapkan Selamat Bertunang kepada bestie AJ, Jay dan pasangan Am......
Tahniah....!!!
Tapi AJ minta maaf... Sebab AJ tak dapat hadir.....
Korang nikah nanti AJ sure datang....... =D



P/s : Yahoooo!!!!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

29 comments:

  1. Wow..wow..wowwww.. best la noooo cuti.. Huhu..

    ReplyDelete
  2. nk ride ke mana??? :p sronok ea cuti...slmt bercuti AJ :)

    ReplyDelete
  3. Best la @Chegu Anuar...
    Tapi bulan 3, 4 tak best...
    Takde PH..
    heheheeh..

    ReplyDelete
  4. Ride ke Cameron @ayut... Insyaallah kalau takde aral... =D

    ReplyDelete
  5. sonok la esok cuti eh...

    aah, org sabak bernam. AJ asal sini juga ke?

    ReplyDelete
  6. Time ada cuti bestlah @aQu Mad...
    Cuba takde... Monyok je semua..
    Heheehhe..

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti ok..esk hery niaga kat tmn metropolitan kepong..mai lah usha2 karnival tu..

    ReplyDelete
  8. havenyaaa bila ada cuti kan .. nak2 berderet ni huhuhu ;)
    dah cuti malas lakk nak kerja ekek ;)

    ReplyDelete
  9. Sejak dah tak keje ni cuti umum mmg tak ingat ha..ha... lagi-lagi husband keje kat Selangor!

    ReplyDelete
  10. hari ni dalam mood .. cuti2 malaysia yahooo...

    ReplyDelete
  11. Karnival apa @hazwan hairy??
    Insyaallah kalau ada transport dan kelapangan, akak datang... =D

    ReplyDelete
  12. Tu la kak @ieda immi..
    Next week lagi berderet cuti... =D

    ReplyDelete
  13. Bestlah @nuyui a.k.a miss YUI..
    Isnin masuk keje, lemau je rasa...
    hehehheehh..

    ReplyDelete
  14. Hehehheheh.... Kak @hainom OKje.. Tu biasalah... Sebab hari2 cuti... kadang tarikh ngan hari pun tak ingat kan....=D

    ReplyDelete
  15. Tu la @Roslan Putra..
    Dalam kepala otak dah tak ingat keje dah ni... =D

    ReplyDelete
  16. Untung kejap je @nadia farhana..
    Lepas tu hilang segala keuntungan...
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  17. hihi balik kg..tak sbr nk tggu pukul 6

    ReplyDelete
  18. Sabar @inche hlovate..
    hehheheh... kejap je lagi... =D

    ReplyDelete
  19. Selamat bercuti..kita pun cuti juagak..yeah..yeah...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. selamat bercuti buat ayue,
    dan selamat bertunang buat kawan ayue... :)

    ReplyDelete